ISPARTA / YALVAÇ - Kaymakam Abdurrahman Bey Ortaokulu

Kaymakam Abdurrahman Bey Ortaokulu

Kaş Yukarı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No2 Yalvaç Isparta
Vizyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
Başarılar
YALVAÇ´IN BAŞARILI İNSANLARININ 1921 YILINDAN GÜNÜMÜZE OKUDUĞU OKULDUR. 2011 YILI 5 FEN LİSESİ, 11 ÖĞRETMEN LİSESİ 2012 YILI 8 FEN LİSESİ, 23 ÖĞRETMEN LİSESİ
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
07:30/ 13:10
DOĞALGAZLI KALORİFER
KARAYOLU
KAŞYUKARI MAH CUMHURİYET CAD NO:2 YALVAÇ
Okulumuz İl Merkezine 105 km´ dir. Yalvaç İlçe merkezinde yer alır.
Sportif Etkinlikler
okulumuz il ve ilçe genelinde düzenlenen çeşitli sportif müsabakalara katılmaktadır.(Badminton, futbol, )
Proje Çalışmaları
2021 TEKNOFEST FİNALİSTİ 2022 TEKNOFEST KARADENİZ TÜRKİYE 6.SI 2021 TÜBİTAK 2204B ORTAOKULLAR ARASI PROJE YARIŞMASI KONYA BÖLGE FİNALİSTİ 2023 TEKNOFEST FİNALİSTİ
Diğer Hususlar
Okul binamız depreme dayanıksız olduğundan dolayı boşaltılmış olup, eğitim öğretime Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu binasında ikili öğretim şeklinde sürdürmekteyiz.