ISPARTA / YALVAÇ - Kaymakam Abdurrahman Bey Ortaokulu

Enerji Verimliliği Haftası (08-14 Ocak 2024)

Ülkemizde de, 2007 yılında Enerji Verimliliği Kanunu’nun kabul edilmesinden bu yana, enerji verimliliği kültürünün oluşturulabilmesi ve bu konudaki bilincin artırılabilmesi için ülke genelinde geniş çaplı etkinlikler düzenlenmektedir.

Günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri haline gelen enerjinin, bu hızla tüketiminin devam etmesi halinde, yakın bir tarihte kaynakların tükenmesi, hatta üretilemez hale geleceği olasıdır. Bu sebeple enerji kaynaklarının korunması ve tüketimde tasarruf yapılması önem arz etmektedir.

Enerjide küçük önlemler büyük tasarruf sağlamaktadır. Bugünden yapacağımız her tasarrufun geleceğimize katkısı olacaktır. Çocuklara güzel bir gelecek bırakmak için enerji ve enerji kaynaklarında israf yapılmaması gerekmektedir.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığının Genelgesi Gereği Veli Öğretmen Görüşmelerinde Randevu Sistemine Geçiyoruz Artık Okulumuz Daha Güvenli Olacak.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı destekleme ve yetiştirme kursu 16.09.2023 Cumartesi günü okulumuzda başlamıştır.
Kurslar sabah 08:30'da başlayacaktır.