ISPARTA / YALVAÇ - Kaymakam Abdurrahman Bey Ortaokulu

Haz

Okulumuz Görsel Sanatlar & Teknoloji ve Tasarım Sanal Sergisi Açılmıştır.

Haz

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışmasına Yalvaç'ı temsilen Okulumuz bünyesinde bulunan Robotik Kodlama - Çınar Teknoloji Geliştirme Merkezimizden "Antikten Robotiğe" takımımız TEKNOFEST 2021'e katılmaya hak kazandı.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 100. yılı münasebetiyle 41 ilden 41 öğrenci İstiklal Marşımızı okudu. Ispartayı okulumuz 6/C öğrencisi Ayşe Özdemir temsil etti.

Ara

Veli-okul işbirliğini geliştirmek, okula olan ilgiyi artırmak, öğrenci başarılarının sürekliliğini sağlamak, öğrencilerin kendini okulun değerli bir parçası gibi hissetmelerini sağlamak amacıyla aile ziyaretleri gerçekleştirdik. Sınıf rehber öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen ziyaretler, hem öğrencilerimizi hem de velilerimizi mutlu etti.